Siden sist


Den siste uken har jeg hatt mye besøk. Det har vært så koselig! Mamma og pappa har vært her i to uker, og de dro i dag. Maren har vært her i en uke. Er så glad for at de fikk se hvordan jeg har det her på Bali. Maren har bodd på samme hotell som meg, og vi har flyttet inn på vårt eget rom denne uken. Hun fikk møte mange av de nye vennene mine, og ikke minst bli med på Toga-party som festkomiteen på skolen arrangerte. For min del var det mitt første Toga-party, og det var kjempegøy. Mamma og Pappa bodde i Kuta, som er den største turistbyen på Bali, og det er noe mer liv der enn i rolige Sanur, så vi har vært der mange dager og spist, sett solnedgang fra stranden og sett litt i butikker. Det tar ca. en halvtime med taxi til Kuta. Man vet aldri med trafikken her på Bali. En dag kan det ta en time med taxi, og neste dag kan det ta 20 min til samme sted. På motorveien kjører alle midt mellom feltene, så om noen vil kjøre forbi, tuter de. Jeg tror ikke jeg har sittet på med noen som har tutet mindre enn 10 ganger når jeg har tatt taxi. Det er minst to, men ofte tre biler i bredden på en gang, pluss noen scootere. Læreren vår sa at dersom alle bilene på Bali hadde kjørt etter hverandre hadde det ikke vært nok veier til alle. Det sier sitt om trafikken her.

Jeg og min fine søster som var brunere enn meg da hun kom, og jeg hadde vært her i nesten en måned.

 

Meg og mamma på stranden i Sanur <3

Tur langs strandpromenaden (som er 4 km lang) med Dorthe og familien. Explore, dream, discover.

Kjempefin solnedgang på Kuta Beach. Simon<3

De siste dagene har gått til skole, mat, kakespising og besøk av familien. Og for dere hjemme som tror jeg har blitt brun og soler meg hele tiden: tro om igjen. Er som oftest skole fra tidlig om morgenen til 3, 4 eller 5 tiden på ettermiddagen. Har noen fritimer innimellom som går til spising og av og til soling om det er mer tid. I helgene blir det heldigvis litt mer tid til det. Første eksamen er bestått, og på skolen har vi begynt så smått med litt trening. Vi hadde makspulstest i går, og i morgen skal vi ha intervalløkt i I-sone 3.  Vi har også hatt to surfetimer denne uken, som har gått greit. Gleder meg til vi kommer mer inn i det. Neste uke skal vi ha mer utholdenhetstrening. Blir deilig å komme i gang med treningen. I tillegg har vi teori, og holder fortsatt på med faget "fysiologi, helse og treningslære", som er et veldig tungt fag.

Klasserommet vårt. Er ca. 60 elever i klassen, og 150 totalt med alle studentene på Active Education.

Lunsj på stranda mellom forelesningene. Skjønne Thea og Tonje!Var på stranda i Kuta hele søndagen og koste meg med venner og familie.
Fikk med oss enda en solnedgang.


Gode ting som har skjedd:
 

1..     Besøk av familien

2..     Vi har møtt mange balinesere som sier norske ord som: ?hva skjer?a bagera? og ?ingenting tingeling?. Kjempemorsomt!

3..     Det er fantastisk her

4..     Det er fantastisk her

5..     Og det er fantastisk her. JEG ER HELDIG!!

  

Mindre gode ting som har skjedd:

1..     Jeg ble frastjålet min iPhone når jeg var ute på byen

2..     Politiet var veldig vanskelig da jeg skulle anmelde det

3..     Flere personer ble skadet etter en villa-fest da de fikk murstein i hodet etter at noen hoppet fra taket

4..     De er utsolgt for knekkebrød på de fleste butikkene, så hvis noen vil sende meg er det fullt mulig. Adresse:

...  . Sara Vevle Laastad

...  . Inna Sindhu Beach Hotel, room 207

..,  . Jl. Pantai Sindhu 14 

...  . Sanur, Bali, Indonesia

5..     Taxisjåføren til meg og Amalie sovnet bak rattet TO ganger. Ene gangen i et lyskryss, da han stod igjen når alle andre kjørte, og andre gangen i 80 km/t. Jeg klappet til han hver gang, og da vi spurteom det gikk bra med han skjønte han ikke hva vi sa. Er mange som drikker litt alkohol for å holde seg våken når de kjører taxi, så kan være at han var en av de.

 

Etter at dere stilte klokken mot sommertid hjemme, er vi forresten bare seks timer foran dere, så nå er klokken 01.30 på Bali. Ellers kan jeg si at det går syyyykt fort her! Føler jeg har det travelt med å oppleve alt jeg skal siden jeg bare har 2/3 igjen av tiden. 

Meg og verdens (vet ikke om jeg kan si fineste i følge dette bilde) beste roomie!

2 kommentarer

bysanni.blogg.no

04.04.2013 kl.19:33

SØTAAA DAAA

Carina

04.04.2013 kl.19:34

Så koselig:D

Skriv en ny kommentar


Sara

20, BergenANNONSER

Kategorier

ArkivBLOGGDESIGN AV:hits